Szállítás / postázás

Személyes átvétel a Karmapa Házban

Tel.: +36204014637

Nyitvatartás: hétköznap: csütörtök 16.00-18.00

Tanítási hétvégéken: tanítások előtt és után egy-egy óra.

Cím: 1082 Bp. Baross u. 80. (22. kapucsengő)


Röviden a szállítási díjakról:

Házhoz kézbesítés - Banki utalással! - MPL csomag esetén  990 Ft
Házhoz kézbesítés - Utánvét! - MPL csomag esetén  1290 Ft

Nagyon fontos! Csak sértetlen, külső behatástól mentes csomagot vegyen át!


A házhoz szállítást minden esetben az MPL Zrt. végzi. A rendelések feladástól számított 2 munkanapon belül kerülnek kiszállításra.
A házhozszállítás munkanapokon 8:00-17:00 között történik. Ha esetleg ön ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, akkor célszerű a szállítási címnek mondjuk a munkahelyét megadnia. Amennyiben a Magyar Posta kézbesítése háznál meghiúsul, akkor az Ön által rendelt csomagot a Magyar Posta 5 munkanapig őrzi, és az értesítőn feltüntetett Postahivatalban vehető át!
Értelemszerűen, ha a rendelés hétvégén (szombat, vasárnap) érkezik be, vagy pénteken, akkor ez hosszabbíthatja a folyamatot, mivel a Magyar Posta Zrt. MPL -vel csak hétköznapi kiszállításra van szerződésünk. Az is késedelmet okozhat, ha a rendelés kapcsán további kommunikációra van szükség a PranaShop Kft. internetes üzlete és a kedves vásárló között (hibás vagy hiányos adatok, stb.).
Át nem vett vagy ismeretlen cím esetén visszaküldött csomagok esetében a visszaszállítási díjat automatikusan a vevőre terheljük, a csomag újraküldését ebben az esetben csak előre utalás után vállaljuk újra, az újabb postaköltség megfizetését követően!
A fent leírt szállítási költségek kizárólag Magyarország területére vonatkoznak. Külföldi szállítás esetén kérem keresse fel ügyfélszolgálatunkat!


Banki előreutalás után MPL postai csomagként

Díja: 990 Ft

Előreutalás esetén postai csomagként küldjük a megrendelést (Magyar Posta futárszolgálat). Nagy előnye ennek a megoldásnak, hogy a postai pénzkezelés költséget meg lehet spórolni. Amennyiben a futár nem tudja Önnek átadni a csomagot, értesítést hagy és a helyi postán át lehet venni a küldeményt később.
Nagyon fontos! Csak sértetlen, külső behatástól mentes csomagot vegyen át!
Amennyiben láthatóan kívülről sérült a csomag, minden ilyen esetben a csomagot közösen kell kibontani a Magyar Posta Zrt. MPL alkalmazottjával és a tartalmáról, mint mennyiség, mint törés, sérülés szempontjából jegyzőkönyvet kell felvetetni. Ennek hiányában a szállításból adódó károk megtérítése nem lehetséges!

Utánvétes MPL postai csomag

Díja: 1290 Ft

Utánvétes postai csomagként is szállítunk (Magyar Posta futárszolgálat). Ennek a legmagasabb a postaköltsége, mivel a készpénz kezeléséért a Magyar Posta sokat felszámít. Ebben az esetben a postásnak kell kifizetni a termék és a postaköltség árát. Amennyiben a futár nem tudja Önnek átadni a csomagot, értesítést hagy és a helyi postán át lehet venni a küldenényt később.
Nagyon fontos! Csak sértetlen, külső behatástól mentes csomagot vegyen át!
Amennyiben láthatóan kívülről sérült a csomag, minden ilyen esetben a csomagot közösen kell kibontani a Magyar Posta Zrt. MPL alkalmazottjával és a tartalmáról, mint mennyiség, mint törés, sérülés szempontjából jegyzőkönyvet kell felvetetni. Ennek hiányában a szállításból adódó károk megtérítése nem lehetséges!

Vásárlás külföldről

Külföldi címre történő szállítás esetén vegye fel velünk a kapcsolatot valamelyik elérhetőségünkön. Megértésüket köszönjük!
Telefon: +36306117561, +36209726951. Email: info@dharmakonyvek.hu

Termékgarancia, szavatosság, jótállás

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. A megrendelt termékekre a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk a fent leírt feltételek szerint díjmentesen kicseréli. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követo lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztassa a PranaShop webáruházat. Hibás teljesítés esetén a megrendelését a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint: - elsősorban kicseréljük - ha a cserére nincs módunk, úgy választása szerint árengedményt adunk, vagy a megrendeléstől elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését. A szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak helye nincs. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés vagy elállás esetén a visszaküldés postaköltsége) a PranaShop Kft.-t terhelik.

A PranaShop Kft. megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak.

Elállás joga

Ön a vásárlástól a megrendelt terméket tartalmazó csomag átvételétől számított 14 munkanapon belül - figyelemmel a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4.§- ra - indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén elegendő az ellálási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.
Elállás esetén a terméket sértetlen - külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes - állapotban a megrendelő nevének feltüntetésével saját költségén küldje vissza a PranaShop Kft. 2045 Törökbálint József Attila utca 62. szám alatti címére.
Az Ön által kifizetett vételárat az elállást követő harminc napon belül visszatérítjük. Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket Ön köteles viselni. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítésére igényt tartunk. Ön nem gyakorolhatja a fenti elállási jogot hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást felbontotta.