Láma Csöpel - Gyógyító meditáció - DharmaKönyvek

Láma Csöpel - Gyógyító meditáció

  • 3,500Ft
- VAGY -

Gyógyító meditáció

A gyógyító meditáció gyakorlatait bárki végezheti. Nem buddhista meditáció, hanem a tudatépítés módszere. A tudatépítés az emberiség vallások fölött álló ősi hagyománya. A belső szellemi fejlődés útja, amelynek a lényege, hogy a tudat képezhető, fejleszthető, építhető ugyanúgy, ahogy a testünk is építhető, fejleszthető, erősíthető. Ez az időtlen idők óta élt mesterek nagy fölismerése.
A gyógyulás feltétele az, hogy közelebb jussunk a természethez. Amikor természetről beszélünk, akkor nem csak a külső természetről, hanem a belső természetről, a tudat természetéről is beszélünk. Ez a természetes állapot a szavakon és fogalmakon túli, tökéletesen megfoghatatlan, dinamikus harmónia.
 
A gyógyító meditációban fénnyel gyógyítunk. Minden jelenség fénytermészetű, így a testünk, a környezetünk tárgyai és a tudat is fénytermészetűek. Minden a világon – függetlenül attól, hogy külső vagy belső jelenségként nyilvánul meg – nem más, mint oszthatatlan ragyogás. A fény, végtelensége mellett, a tisztaságot is jelenti. Fénnyel dolgozni a meditációban nagyon hatékony módszer arra, hogy a tudat kicsinyes, ragaszkodó, beszűkült szokásait föloldjuk. Amikor a fény gyógyító energiájával dolgozunk, a határtalansággal, a végtelenséggel dolgozunk. Ezen a módon egy teljesen újfajta életérzéshez és gondolkodásmódhoz szoktatjuk magunkat.

Szerző: Láma Csöpel
Teljes ár: 3 500,-Ft
Oldalszám: 192
ISBN: 978-963-89386-9-5
Fedél: Karton
Kiadó: Magyarországi Karma Kagyüpa Buddhista Közösség
Megjelenés: 2012


Írjon véleményt a könyvről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
Kapcsolodó könyvek(ek)