Láma Csöpel - A Csenrézi meditáció gyakorlata - DharmaKönyvek

Láma Csöpel - A Csenrézi meditáció gyakorlata

  • 1,200Ft
- VAGY -

A Csenrézi meditáció gyakorlata

A vizualizációs meditációkban jelképek segítségével dolgozunk saját tudatunkkal és valóságunkkal. Ahhoz hogy vizualizálni tudjunk, meg kell tanulnunk a jelenben élni. A vizualizáció arra emlékeztet bennünket, hogy menjünk elébe a dolgoknak, és kerüljünk olyan állapotba, hogy képesek legyünk a dolgokkal találkozni. Ha tisztán rá tudunk nézni bármire, és az képes a lelkünkbe hatolni, akkor az jelképpé válik, teljesen mindegy, hogy köznapi értelemben micsoda.

Ha megtaláljuk a helyünket a saját bőrünkben, és ott szépen lenyugszunk, akkor megnyílunk a valóság végtelen gazdag lehetőségei felé, elkezdjük élvezni az életet, kezdjük észrevenni a fontos dolgokat az életünkben, és akkor képesek leszünk a vizualizációra – megtanulunk szabadon teremteni a tudatunk erejével.

A Csenrézi meditáció a gyémántút buddhizmus egyik leggyakrabban használt istenség (tibetiül: jidam) meditációja, melynek lényegi magyarázatát és pontos menetét tartalmazza könyvünk. Ha megértjük az útmutatást szívünkkel, akkor előbb-utóbb ráérzünk arra, hogy van bennünk legbelül valami nagyszerű dolog, amit engednünk kell kivirágozni. Ez az igaz természetünk, a bennünk élő buddha, az egyetemes szeretet és együttérzés.


Szerző:Láma Csöpel
Teljes ár: 1 200,-Ft
Oldalszám: 100
ISBN: 978-963-89714-5-6
Fedél: Karton
Kiadó: MKKK
Megjelenés: 2016

Írjon véleményt a könyvről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
Kapcsolodó könyvek(ek)