Láma Csöpel - A megvilágosult harcos 1.rész - DharmaKönyvek

Láma Csöpel - A megvilágosult harcos 1.rész

  • 2,800Ft
- VAGY -

A megvilágosult harcos I.rész


A megvilágosult harcosok a lények javáért keresik a megvilágosodást. Útjuk az önzetlenség ösvénye, amelyen haladva képezik tudatukat a megszokott én-központúság és szorongás meghaladására, és fokozatosan megtanulnak másokat helyezni érdeklődésük, gondoskodásuk középpontjába. Ez az önzetlen hozzáállás alkotja az alapját és szívét a szellem képzése tanításaiba foglalt bölcseleti felismerések és meditáció gyakorlatok rendszerének.
A könyvünkben adott tanítások megadják a megvilágosult harcosok gyakorlatának magyarázatát. Útmutatásokat tartalmaz a küldés és fogadás (tib. tong-len) gyakorlatától kezdve – amely a mások szenvedésének képzeletben történő megváltása önmagunk boldogságával – egészen a gyakorlati tanácsokig, melyek elmondják, hogyan alakítsuk át mindennapi életünk elkerülhetetlen viszontagságait a belső ösvényen való haladást segítő erőkké.
 
Ez a tanítás a tibeti buddhizmus teljes gyakorlásának a szíve. A buddhaállapothoz vezető együttérzés ösvényének tanításait sűríti össze olyan gyakorlati útmutatásokká, melyeknek hasznát vehetjük mindennapi életünk helyzeteiben.
 
Ez a kötet egy háromrészes sorozat első darabja.


Szerző: Láma Csöpel
Teljes ár: 2 800,-Ft
Oldalszám: 134
ISBN: 978-963-89386-0-2
Fedél: Karton
Kiadó: Magyarországi Karma Kagyüpa Buddhista Közösség
Megjelenés: 2011

Írjon véleményt a könyvről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
Kapcsolodó könyvek(ek)